Sfârșit de 2020, prin ochii unei studente

Semnat,

Știu că e foarte greu de crezut, dar anul 2020 cred că ne-a fentat grav așteptările.

Măcar acum să ne cinstim cu un pahar de șampanie, pentru că am rezistat destoinic la atâtea provocări: doamna doctor Adam, profa de la ASE care susținea că are otravă în congelator pusă de o moldoveancă. Probabil una îi furase bărbatul și acum se răzbuna. Cel mai copios m-am amuzat de proful care era la baie, ușurat și fericit. Nu pot spune gluma lui Micutzu, dar cei care sunt fani, probabil știu la ce gluma aș face referire. („Pe vremea mea”-Stand up comedy special)

Acestea sunt doar câteva dintre evenimentele mari care, pe unii dintre noi, ne-au traumatizat, dar în același timp ne-au și amuzat. Probabil, bobocii au fost cei mai afectați de acest pocinog, care fix în primul an de studenție s-a nimerit la ușa lor.

Și în acest caz mă înscriu și eu, dar după cum mi-a spus o profă în urma afirmațiilor mele că platforma mi se blocase în mijlocul testului: “C’est la vie”. Și deși făceam spume în fața laptopului că simțeam un fior al restanței, i-am oferit dreptate.

Cred că totul ține de atitudinea noastră și de faptul că lucrurile mici sunt cele mai de preț, precum un spălat pe mâini, un zâmbet, o îmbrățișare.

Dragi studenți, știu că a fost o perioadă foarte dificilă pentru voi, cât și pentru mine, dar haideți să fim mai responsabili și conștienți de ceea ce facem în anul acesta, 2021, pentru a ne putea distra mult și bine.

Suntem învingători dacă am trecut peste anul cu probleme 2020, și vă doresc tot ceea ce e mai bun.

Maria Dan

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Giveaway Accenture - Cum te relaxezi dupa Sesiune
Daily

Giveaway – “Cum te relaxezi după Sesiune?”

După perioada stresantă din sesiune, aducem vara mai aproape de tine cu un Kit de vacanță, dacă răspunzi la întrebarea “Tu cum te relaxezi după #Sesiune?”

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău