Despre lucruri complicat de simple

Semnat,

În viaţa asta nu putem face întotdeauna lucruri măreţe. Nu fi atât de dur cu tine pentru că te simţi confuz sau ca şi cum nu ai obţinut tot ceea ce vrei să obţii. Viaţa ar fi destul de plictisitoare dacă ai fi făcut totul deja, dacă nu ai mai avea loc să creşti, ori să te schimbi. Fii răbdător. În cele din urmă îţi vei da seama de tot şi totul va avea sens.

Fiecare experienţă te va duce în cele din urmă acolo unde ar trebui să fii. Fiecare victorie, fiecare pierdere şi fiecare greşeală. Nu-ţi fie teamă de eşec şi nu te aştepta la succes peste noapte. Să nu te opreşti niciodată din a face lucruri mici pentru un scop mare, să nu te opreşti niciodată până nu te faci mândru.

Când totul se va termina, să nu mai lăsăm niciodată lucrurile simple să treacă pe lângă noi în viaţă. O cafea cu prietenii. O seară tipică de marţi. Glumele din sălile de curs. Timpul petrecut cu bunicii. O strângere de mâna cu un străin. Îmbrăţişări cu cei pe care îi iubeşti. Conversaţii cu vecinii tăi. Naveta de dimineaţă. Mersul la liceu/ facultate. Chiar şi dezamăgirile. Viaţa însăşi.

Aceste vremuri pot fi dificile, dar să ne permitem să încetinim şi să reflectăm la ceea ce contează cel mai mult. Odată ce praful se aşează şi lumina străluceşte mai tare, să descoperim că am devenit oamenii care am vrut să fim, care am sperat mereu că vom fi, să fim buni unii cu alţii şi unii pentru alţii. În această perioadă, ţineţi-vă de iubire, speranţă şi empatie.

Hai să rămânem noi, să arătăm mai multă dragoste şi umanitate în timpul şi după toate acestea.
Cum am spus, în viaţa asta nu putem face întotdeauna lucruri măreţe, dar putem face lucruri mici cu mare impact.

Cu suflet şi din suflet, Ana

Ne faci cinste cu o cafea?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on linkedin
Share on twitter
Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Sesiunea
Daily

Cioc, cioc! Cine-i? Sesi. Care Sesi? SESIUNEA

Pentru o studentă din anul I ca și mine, ca și alții, prima sesiune a fost relativ…decentă. Adică se putea muult mai rău. Proful care zicea că are examenul greu? O nimica toată. Și tot așa. Bine, ca orice lucru, și sesiunea din iarna le-a avut pe-ale ei, cu bune, cu rele. Dar am trecut cu brio, sau cu o restanță. Las-o, c-o luăm noi. Nu vă întristați.

Sunt student și banii nu se lipesc de mine
Daily

Sunt student și banii nu se lipesc de mine. Coincidență?

Să fii student nu înseamnă doar timp pentru cursuri, cărți, seminarii, proiecte, seri cu prietenii sau ieșiri în oraș. Ești în perioada în care începi să îți dezvolti noi obiceiuri, începi să fii mai responsabil, iar cel mai important aspect pe care îl înveți, este cel de gestionare a bugetului tău.

Semnat, un simplu student
Semnat, un simplu student

Multumim, profesori dedicati!

Dragi dascăli de pretutindeni, Acesta este un text în semn de mulțumire pentru profesori dedicati, toți cei care se dedică meseriei ce-au ales-o în urmă

Semnat, un simplu student
Semnat, un simplu student

Facultatea online

Facultatea online e ceva gen: “Nu ai cameră – absent. Da’ cum să nu răspunzi? Ce, nu știi? Ai învățat asta.” Am crezut că martie

Pamflet

Top 9 fraze consacrate ale studenției

Anii studenției înseamnă și primele peripeții, pe care ți le amintești cu drag de-a lugul timpului, însă peripețiile vin la pachet cu urmări, astfel că îți vor rămâne automat în minte și niște fraze consacrate.

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău