Despre lucruri complicat de simple

Semnat,

În viaţa asta nu putem face întotdeauna lucruri măreţe. Nu fi atât de dur cu tine pentru că te simţi confuz sau ca şi cum nu ai obţinut tot ceea ce vrei să obţii. Viaţa ar fi destul de plictisitoare dacă ai fi făcut totul deja, dacă nu ai mai avea loc să creşti, ori să te schimbi. Fii răbdător. În cele din urmă îţi vei da seama de tot şi totul va avea sens.

Fiecare experienţă te va duce în cele din urmă acolo unde ar trebui să fii. Fiecare victorie, fiecare pierdere şi fiecare greşeală. Nu-ţi fie teamă de eşec şi nu te aştepta la succes peste noapte. Să nu te opreşti niciodată din a face lucruri mici pentru un scop mare, să nu te opreşti niciodată până nu te faci mândru.

Când totul se va termina, să nu mai lăsăm niciodată lucrurile simple să treacă pe lângă noi în viaţă. O cafea cu prietenii. O seară tipică de marţi. Glumele din sălile de curs. Timpul petrecut cu bunicii. O strângere de mâna cu un străin. Îmbrăţişări cu cei pe care îi iubeşti. Conversaţii cu vecinii tăi. Naveta de dimineaţă. Mersul la liceu/ facultate. Chiar şi dezamăgirile. Viaţa însăşi.

Aceste vremuri pot fi dificile, dar să ne permitem să încetinim şi să reflectăm la ceea ce contează cel mai mult. Odată ce praful se aşează şi lumina străluceşte mai tare, să descoperim că am devenit oamenii care am vrut să fim, care am sperat mereu că vom fi, să fim buni unii cu alţii şi unii pentru alţii. În această perioadă, ţineţi-vă de iubire, speranţă şi empatie.

Hai să rămânem noi, să arătăm mai multă dragoste şi umanitate în timpul şi după toate acestea.
Cum am spus, în viaţa asta nu putem face întotdeauna lucruri măreţe, dar putem face lucruri mici cu mare impact.

Cu suflet şi din suflet, Ana

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Giveaway Accenture - Cum te relaxezi dupa Sesiune
Daily

Giveaway – “Cum te relaxezi după Sesiune?”

După perioada stresantă din sesiune, aducem vara mai aproape de tine cu un Kit de vacanță, dacă răspunzi la întrebarea “Tu cum te relaxezi după #Sesiune?”

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău