YAIMM bucuresti 1024x576 1

Youth In Action Inginerie Mecanică și Mecatronică

Despre noi

Cine suntem noi?

Asociația YAIMM a luat naștere în februarie 2013, din dorința de a uni interesele studenților din cadrul Facultății de Inginerie Mecanică și Mecatronică, și nu numai. Dorința de implicare și dăruire a condus la o serie de evenimente și proiecte ce au adunat în familia YAIMM peste 800 de voluntari de-a lungul timpului.

Ce facem pentru voi?

Scopul principal al asociației este dezvoltarea personală, acest lucru fiind foarte bine împlinit prin activitățile pe care le organizăm și legăturile strânse ce se formeaza între voluntari în Team Building-uri. De asemenea, vrând ca relația student-profesor să fie una strânsă, legată de înțelegere, dar și respect, considerăm că reprezentarea studențească este foarte importantă. Astfel, cu abilitățile deprinse în cadrul YAIMM, o parte din voluntarii noștri candideaza, unii reușind să ocupe o poziție de student reprezentant în Consiliul Facultății și chiar în Senatul Universității. Nici de distracție nu am uitat, așa că, în fiecare an, cu multă implicare, oferim cea mai mare petrecere de început de studenție organizând Balul Bobocilor!

Ce facem pentru alții?

Nu suntem niciodată singuri, iar noi știm asta. Astfel, anual organizăm evenimente caritabile, susținem târgurile de joburi pe care Universitatea le organizează, ajutăm activ la organizarea simulării de admitere a facultății noastre, și nu în ultimul rând, participăm cu drag la inițiativele federației din care facem parte, UNSR

120540203 201260761452960 6132673922961711999 o 1024x576 1

Liga Inginerilor Romani Antreprenori LIRA

Despre noi

“Liga Inginerilor Români Antreprenori” a fost înființată in special pentru studenții Facultății de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor, cu scopul de a realiza o legătură între aceștia și mediul extern de afaceri, cât și să aducă o îmbunătățire în relația dintre studenți și facultate.

 
 
 
 
euro avia bucuresti 1024x1024 1

EUROAVIA București

Despre noi

EUROAVIA București își propune să formeze viitorii lideri ai domeniului aerospațial, însă nu doar prin dezvoltarea cunoștințelor tehnice, ci și prin modelarea caracterelor acestora.