120533964 201253018120401 4493442934098998288 o 1024x1024 1

OSUT Cluj

Despre noi

OSUT Cluj este organizația studențească care ajută studenții UTCN să treacă peste toate problemele studenției. Cum facem asta? Prin proiecte ce te determină să ieși din zona de confort, să treci peste orice frică și prin care formezi legături ce durează o viață, cu oameni de colecție. Mai mult decât atât, suntem alături de studenți prin reprezentarea acestora la nivelul universității. Orice problemă cu profii “ăia nașpa” este luată în serios de către noi, și ne dăm interesul pentru a o soluționa, ca studenții să profite de o studenție lipsită de aceste griji. Pe scurt, în OSUT creăm amintiri de neuitat, toate din dorința de a ajuta comunitatea studențească.

OSUBB cluj

OSUBB Cluj-Napoca

Despre noi

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) este o organizația constituită la nivel de universitate, reunind și reprezentând studenți de la toate cele 21 facultăți ale Universității Babeș-Bolyai. Înființat de mai bine de 23 de ani, OSUBB reprezintă interesele studenților, totodată făcându-le viața academică, socială și profesională mult mai frumoasă. De asemenea, este o organizație non-profit, idependentă financiar de alte organisme.
De-a lungul anilor am dezvoltat o multitudine de proiecte, printre cele mai cunoscute numărându-se Caravana UBB, prin care voluntarii noștri străbat țara, și nu numai, pentru a le prezenta elevilor viața de student clujean la UBB. Un alt proiect adorat de studenți este UBB Fest, un festival care reușește să îmbine latura culturală cu cea sportivă și profesională. Junior Summer University, sau JSU, cum îi spunem noi, e prima și cea mai mare universitate de vară din România care aduce anual, la Cluj, 300 de elevi de clasa a 11-a pentru a-și simula viața de student.
Totodată, am pus în practică, de curând, o nouă inițiativă, Newsletter OSUBB. Practic, o serie de emails prin care toate informațiile relevante ajung în inboxul tău. Iar la final, dar nu cea din urmă, este revista OSUBB, Sfertul Academic, o revistă cu și despre studenți în care poți găsi articole pe placul tău. De la evenimente și locuri faine din Cluj la sfaturi legate de studenție. Dacă vii la Cluj, te așteptăm să te alături familiei OSUBB pentru că numai împreună suntem toți!
Site-ul OSUBB: https://osubb.ro/