Liga AC TM 1024x1024 1

Liga AC

Despre noi

Liga AC există pentru a apăra drepturile studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara.

Astfel, suntem firi săritoare, iar de fiecare dată când ni se semnalează o problemă, discutăm cu profesorii, conducerea sau orice alte structuri care vizează problema sesizată.

Când nu facem reprezentare, punem la cale proiecte pentru studenții sau elevii din România și din afară, în special în zona IT, dar nu numai. De asemenea, când coronavirus ne dădea voie, făceam și party-uri și activități sportive sau de relaxare.

Ce mai facem pe lângă? Ne implicăm civic, facem parte din federații la nivel național, regional sau local și ne spunem părerea pe teme de cultură, tineret și educație.

LSFETc timi 1024x819 1

LSFETc Timișoara

Despre noi

Încă din 1996, Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații, pe scurt LSFETc, reprezintă studenții acestei facultăți și le face anii studenției mai ușori și mai frumoși. 

Putem spune că ne mândrim cu următoarele proiecte:
 “El
ectronics Summer University” (ESU) este proiectul prin care le arătăm elevilor de clasa a 11-a frumusețea studenției.
“Masa Rotundă” are ca scop rezolvarea tuturor problemelor întâmpinate de studenți la facultate.
”Fii tu fratele mai mare” (FTFMM) pune an de an, de Ziua Copilului, zâmbetul pe fața a zeci de copii din centrele de plasament din Timiș.
“Networking and Electronics Workshops” este noul nostru proiect prin care dorim să le oferin oportunitatea studenților să își pună în practică cunoștințele.

Toți cei 193 de membrii ai acestei organizații te așteaptă cu brațele deschise să faci parte din echipa noastră. 

LSFMPT timi 1024x603 1

LSFMPT Timișoara

Despre noi

LSFMPT este o organizație studențească înființată în anul 2009. Liga a apărut ca nevoie a reprezentării studențești și are ca misiune apărarea drepturilor studenților. Motto-ul ligii este “Împreună, pentru studenți” astfel acționăm pentru îmbunătățirea mediului educațional, social, dar și profesional al studenților. Organizația studențească LSFMPT face parte din ANOSR(Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România), COSPol(Convenția Organizațiilor Studențești din Politehnică), dar și FITT(Fundația Județeană pentru Tineret Timiș). Cele mai importante proiecte care ne reprezintă sunt Balul Bobocilor, MPT are inimă, Ce ai de zis, dar și implicarea noastră în Zilele MPT

ostl timi

Organizația Studențească "Traian Lalescu"

Despre noi

1990 reprezintă pentru Organizația Studențească “Traian Lalescu” anul începutului, încă de atunci activitatea noastră axându-se pe reprezentarea studenților Facultății de Construcții din Timișoara.
Fiind o organizație non profit și non partizană, scopul nostru este să promovăm și să apărăm drepturile și interesele studenților prin toate mijloacele de care dispunem.
OSTL își propune să ofere studenților posibilitatea de a se cunoaște mai bine, de a evolua pe plan personal, de a-și dezvolta capacitatea de a lucra în echipă și nu în ultimul rând, niște ani de studenție de neuitat pentru că NE CONSTRUIM VIITORUL ÎMPREUNĂ.

Instagram: https://www.instagram.com/ostl.ro/

Site: https://www.ostl.ro/

lsfmt timi 1024x557 1

Liga Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara

Despre noi

Liga Studentilor din Facultatea de Mecanica din Timisoara, așa cum o știu toți este o organizație studențească din cadrul Facultății de Mecanică din Timișoara, prima organizație studențească post-decembristă, dar pentru membrii organizației este o a doua familie. Avem încredere unii în ceilalți și ne suntem alături in momentele bune, dar și cele rele și rămânem uniți indiferent de situație.
Avem atât proiecte, cât și multe activități, iar scopul nostru a fost și va rămâne reprezentarea studențească. Toate aceste lucruri însumează perfect ce înseamnă LSFMT, și nu uitați “Experiența creează diferența!”

https://lsfmt.ro/

LSFEE timi

LSFEE Timișoara

Despre noi

LSFEE și-a făcut apariția în rândul organizațiilor studențești în anul 2006, având ca scop apărarea și promovarea drepturilor studenților, dar și făcând cunoscute obligațiile acestora. Încă de pe atunci, am devenit o familie,iar noi la rândul nostru am intrat în alte familii mai mari precum ANOSR (Alianța Naționala a Organizațiilor Studențești din Roamania), iar pentru că suntem din Universitatea Politehnica Timișoara, facem parte și din CosPOL ( Convenția Organizațiilor Studențești din Politehnica) si FITT (Fundația Județeană de Tineret Timiș). De-a lungul timpului, cu toții am legat strânse prietenii, nu doar în interiorul ligii noastre, dar și cu voluntarii altor organizații. Ne place să organizăm diverse proiecte, să creăm o strânsă legătura student-profesor, bazată pe respect reciproc, iar pentru că viața de student joacă un rol important în depănarea amintirilor, organizăm party-uri în mod regulat și teambuilding-uri de două ori pe an, pentru a fi siguri că avem ce să povestim la batrânețe.
Pentru că suntem în plin sezon de recrutari, te invităm să faci și tu parte din familia LSFEE și să îți faci anii de studenție cu adevărat memorabili!

liga chimisti timi 768x1024 1

Liga Studenților Chimiști din Timișoara

Despre noi

Cine suntem?
Suntem una dintre cele 9 organizaţii studențeşti active din Cadrul Universității Politehnica Timişoara. LSCT este membră fondatoare ANOSR (Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România), în cadrul căreia contribuie activ la mişcarea studenţească la nivel naţional.
Ce facem?
Ne propunem să reprezentăm studenţii din Facultatea de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului din cadrul Universității Politehnica Timișoara atât pe plan local, cât şi naţional.Totodată, prin proiectele pe care le desfăşurăm, se doreşte dezvoltarea studenţilor din punct de vedere profesional, educaţional şi social.

BEST Timi 1024x724 1

BEST Timișoara

Despre noi

Trăiești din cafea, shaorma și celuloză? Ai talente dar nu ai spațiu unde să-ți pui în aplicare visele?

No’, ai nimerit unde trebe! 1f609

Astăzi iți facem cunoștință cu BEST Timișoara, o organizație studențească unde poți să iți dezvolți aptitudinile. Dacă și ție ți-e dor de viața la cămin și te simți demotivat, noi te învățam cum să fii activ în mediul online.