Fii la curent cu VIAȚA STUDENȚEASCĂ din orașul tău. Află din timp de evenimente, workshop-uri, internship-uri, job-uri, tips & tricks, promoții studențești și multe altele. Încearcă newsletterul Viață de student - click aici!
Fii la curent cu VIAȚA STUDENȚEASCĂ din orașul tău. Află din timp de evenimente, workshop-uri, internship-uri, job-uri, tips & tricks, promoții studențești și multe altele. Încearcă newsletterul Viață de student - click aici!
asai iasi

Asociația Studenților Arhitecți Iași

Despre noi

Asociația Studenților Arhitecți Iași este o mare familie, formată din studenții Facultății de Arhitectură G.M. Cantacuzino din Iași, o mare familie care are ca principale obiective îndrumarea studentului arhitect și formarea sa în toate ramurile arhitecturii.

Electronisti iasi 1024x576 1

Liga Studenților Electrotehniști

Despre noi

Liga Studenților Electrotehniști este un ONG ieșean din cadrul Facultății de Inginerie Electrică Energetică și Informatică Aplicată. Fondată în anul 1991, această asociație a început printr-un grup restrâns de tineri studenți, ce doreau să pună bazele unui proiect ce va dăinui în timp și va conecta studenții IEEIA prin activitățile la care colaborau.

isiunea principală a Ligii Studenților Electrotehniști o reprezintă formarea caracterelor tinerilor studenți, pe partea personală legând prietenii eterne între membrii acesteia, căt și pe partea profesională, învățând membrii acesteia ce înseamnă asumarea și responsabilitatea.

LS ETH a crescut, de la an la an, de la om la om am ajuns ca astăzi, să formăm o numeroasă familie și am reușit să aducem în inimile din ce în ce mai multor tineri ceea ce numim noi Spiritul Electrotehnist ce reprezintă pofta de implicare, devotamentul și asumarea de care dau dovadă toți membrii Asociației.


De-a lungul timpului Liga Studenților Electrotehniști s-a remarcat atât pe plan local, prin implicarea în viața întregii comunități, cât și pe plan național, prin aderarea la una dintre cele mai mari federații studențești și anume Uniunea Studenților din România.


La nivelul Iașiului Asociația s-a făcut remarcată și și-a impus opinia, prin multiplele premii obținute prin muncă, simț de răspundere și implicare. Printre acestea putem enumera:
Festivalul de artă și creație studențească „GAUDEAMUS” multipli campioni de 6 ediții până în prezent. Parada Festudis, în care am fost premiați ani la rând cu premiul pentru originalitate și multe alte numeroase premii.


Pe lângă implicarea în marile festivaluri si activități ale comunității locale, LS ETH își pune în practică an de an și proiecte proprii, printre care se pot enumera:
Electro-Halloween,Balul Bobocilor,Festivalul Caritabil de Crăciun, Dragobete Party, Numeroase seri de Folk,Treasure Hunt-uri.
liga ac iasi 1024x768 1

Liga Studenților Facultății de Automatică și Calculatoare, Iași

Despre noi

Deși mulți ar afirma despre LSAC Iași că este doar o asociație studențească, noi putem afirma cu mândrie și convingere că nu este doar atât, este o familie. Acest concept a stat atât la baza interacțiunilor dintre membrii asociației, cât și în interacțiunea cu ceilalți studenți.
Ca în orice familie, sarcinile sunt împărțite și întotdeauna am facut tot posibilul ca voluntarii să fie cât mai apropiați și uniți. De la idei, la scrierea și implementarea proiectelor, totul se face cu multă responsabilitate, însă nu uităm să adăugăm mici momente de bucurie, care să ne transforme munca într-un timp petrecut frumos alături de persoane dragi. Ne place să credem că încercarea noastră de a-i ajuta pe voluntari și studenți să îmbine cât mai frumos viața de student cu cea din afara mediului academic este una de succes.
lsav iasi 690x1024 1

Liga Studenților Agronomi și Veterinari Iași

Despre noi

LSAV Iași oferă oportunitatea studenților de a se exprima, de a se implica și de a experimenta lucruri noi. Fii voluntar LSAV in primul rând pentru a te dezvolta pe tine, iar in al doilea rând, pentru a-i ajuta pe alții. Fii activ in asociația studențească iar viața ta se va schimba in bine. Nu pierde timpul in anii studenției, ci fa ceva!

BEST Iasi

BEST Iași

Despre noi

Ca și tine, suntem studenți plini de energie și idei, care și-au dorit să își valorifice timpul liber în cel mai bun mod. Împreună cu studenți europeni din mediul tehnic, de care ne leagă nu doar domeniul de studii, ci și viziunea despre educație și pasiunea pentru proiecte reușite, formăm BEST. Prin competiții inginerești, suport în carieră și educație complementară, contribuim la dezvoltarea studenților din domeniul tehnic și nu numai. BEST Iasi este organizația studențească în care te formezi ca om, cunoști prietenii care vor rămâne alături de tine chiar și după terminarea facultății și iți dezvolți aptitudini(comunicare, gândire critică, leadership, teamwork) care îți vor completa cunoștințele obținute în facultate. Dacă vrei să te implici în proiecte care să-ți aducă nu doar satisfacție, ci și experiențe unice, te asteptam pe BEST Iasi