liga petrosani

Liga Studenților Universității din Petroșani

Despre noi

Suntem Liga Studenților Universității din Petroșani, o asociație studențească ce apără și reprezintă drepturile studenților.
Membrii asociației sunt o echipă motivată să îți facă perioada studenției una din cele mai frumoase lucruri din viață. Noi ne spunem familia LSUP, o familie care a trecut prin multe dar care după mai bine de 11 ani tot continuă să scrie povești frumoase. Desfășurăm foarte multe proiecte pentru studenți dar și petreceri, daca vrei să aflii mai multe despre noi ne poți contacta la contactlsup@yahoo.com sau pe pagina de Facebook

Petrosani

University of Petrosani Students’ Union- UPSU

Despre noi

University of Petroșani Students’ Union este o organizație non-partizană, non-guvernamentală, apolitică și reprezentativă la nivel de universitate, cu o istorie de 9 ani sub această denumire.
Conform istoricului mișcării studențești, UPSU este continuarea a ceea ce a fost Sindicatul Studenților Universității din Petroșani (SSD – UP). Astfel, putem spune că, deși denumirea a fost schimbată, existăm în Upet de 30 de ani, păstrând aproape aceleași principii și ducând mai departe moștenirea lăsată de SSD – UP.
În 2011 a devenit membru ANOSR, din acel moment implicându-se în toate demersurile acestora la nivel național, iar din 2019 face parte si din Valea Jiului Implicată