Dragi ‘oameni de la conducere’ și mass media:


În loc să ne băgați frica în oase și să ne alimentați anxietatea, depresia și frica de viitor, nu ar fi mai bine să căutați niște soluții la ceea ce se întâmplă și poate să ne oferiți măcar o speranță?


Până la urmă, noi suntem viitorul țării, nu?!


Eh, uite că acest viitor al țării se uită cu neîncredere la fiecare persoană pe care o vede pe stradă, acest viitor al țării după câțiva ani de facultate e nevoit, deși a absolvit o facultate, să caute job-uri care sunt plătite la fel ca job-urile unde trebuie cel mult studii medii pentru că “e cerere mare și ofertă mică” pe domeniile absolvite. Acest viitor al țării se uită neputincios cum “aleșii” favorizează incultura, prostia, hoția și corupția.


Înțeleg, sunteți luați pe nepregătite, la fel ca la prima zăpadă din fiecare an iarna.

De 30 de ani încoace e la fel. Și când zic asta nu înseamnă că am 30+ ani. Înseamnă că am fost curios și m-am documentat din zeci de surse despre cum au decurs lucrurile în ultimii 30 de ani. 


Rezultat? 0.


Apoi vă întrebați de ce milioane de oameni au ales să plece din țară să își construiască un viitor. Răspunsul e simplu: în goana voastră după diverse interese, ați uitat esențialul – timpul trece.


Și cum noi suntem generația cu acces la informații, vă întrebăm: de ce ne urâți?