Mass-media și mizeria de sub preș

Semnat,

Am văzut un reportaj de la o anumită televiziune despre “studenti dati afara din camin din cauza pandemiei”.

Urmărind reportajul, am putut observa câteva amănunte:

1. Când a fost vorba să se filmeze în interior, au filmat doar în “căminele de lux”. Știți voi, alea în care 95% din studenți nu reușesc să pună piciorul vreodată. Care-i problema domnilor jurnaliști? În restul căminelor de ce nu ați intrat? Vă e frică de gândaci sau de miros? Sau vă temeați să nu vă cadă ceva în cap?

2. S-a mărit considerabil numărul studenților (s-a spus că sunt peste 14.000 când de fapt mai sunt maxim 10.000, cu tot cu aia cazați “doar pe foaie” iar de la an la an, din ce în ce mai puțini aleg cazarea la cămin, fiind conștienți de condițiile de acolo)

3. Vizita bine-înțeles că a fost anunțată în prealabil. Iar s-au mobilizat anumiți administratori de cămin că să facă totul să pară impecabil când de fapt realitatea e cu totul alta.

Stau și mă întreb, de ce când zeci de mii de studenți spun că realitatea e alta decât ceea ce vor să se vadă la TV, presa în continuare dă dovadă de o atitudine comunistă și ascunde mizeria sub preș?

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Giveaway Accenture - Cum te relaxezi dupa Sesiune
Daily

Giveaway – “Cum te relaxezi după Sesiune?”

După perioada stresantă din sesiune, aducem vara mai aproape de tine cu un Kit de vacanță, dacă răspunzi la întrebarea “Tu cum te relaxezi după #Sesiune?”

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău