Studentii și „policía”

studentii si galagia

Într-o dimineață dădeam scroll pe un grup cu studentii de la Universitatea din care fac parte, cu gândul de a căuta o informație. Dar cum se întâmplă mereu să cauți un lucru și să găsești altul, am citit un mesaj de-al unui tovarăș care mi s-a părut mai întâi amuzant, iar apoi trist.

Acesta aducea la cunoștință unor colegi de cămin, că ar fi putut, mai întâi, să-i spună despre faptul că era deranjantă gălăgia pe care o faceau persoanele din camera acestuia, seara ce tocmai se sfârșise.

Îți poți închipui că nu a fost realizată o parte amiabilă, încât studenții s-au trezit cu poliția la ușă.

De aici toată lumea ar putea să învețe că uneori e mai bine să comunici înainte de a aduce și anumite instanțe ale statului. Nu pot să cred că polițistul a venit cu o mare tragere de inimă ca să avertizeze niște studenți de faptul că fac gălăgie.

Ceea ce doresc să transmit este foarte simplu:

Trebuie să fim mai îngăduitori sau mai puțin răi cu cei ce ne înconjoară. Probabil din cauza acestei pandemii, în sufletul fiecărui om s-a adunat, puțin câte puțin, frustrare și tristețe. Dar cred că nu trebuie să aruncăm cu energia negativă sau răutate în cel de lângă noi. Toți putem greși…suntem oameni!

Concluzie: Înainte de a-ți „pârî” colegul la oamenii mai mari, comunică-i frumos ceea ce te deranjează.
Surprinzător! El poate va înțelege, din prima, ceea ce ai să-i transmiți.


Ai aflat de strângerea de fonduri pentru amenda de la party a unui student? Intră și citește aici.


Dacă ai Instagram și nu ne urmăreștă încă.. nu știu cu reziști la cursurile online. Hai cu noi și pe Insta: @vdsromania.

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Giveaway Accenture - Cum te relaxezi dupa Sesiune
Daily

Giveaway – “Cum te relaxezi după Sesiune?”

După perioada stresantă din sesiune, aducem vara mai aproape de tine cu un Kit de vacanță, dacă răspunzi la întrebarea “Tu cum te relaxezi după #Sesiune?”

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău