“Am nevoie de un party ca de aer”: Un student strange fonduri pentru amenda

Am nevoie de un party ca de aer

Am nevoie de un party ca de aer: fraza care l-a făcut pe studentul nostru sa porneasca o strângere de fonduri pe internet prin care roagă oamenii să-i doneze, fiecare cum poate, niște bani pentru a putea să plătească amenda.

Deși contextul pandemiei interzice orice evenimente private, un student din București nu mai poate face față sevrajului.

“Fiind s̶ăr̶a̶c̶ student, vă dați seama că nu pot plăti amenda în cazul în care dau un party. Unde mai pui că poate îi amendează și pe prietenii mei. Am încercat toate metodele posibile până acum să fac față sevrajului: am băut cu prietenii pe skype, am privit toate story-urile din anii trecuți de la petrecerile la care am fost, de Revelion am stat pe discord la Rev Online Party by Sesiunea de noapte, nimic n-a funcționat! Nu mai rămâne decât să încerc să strâng bani de amenda și să fac un party pe bune

– spune acesta, printre lacrimi, vizibil afectat de cele întâmplate.

Prietenii acestuia sunt în stare de șoc: “Cum?! Se face party?! Pe pandemie?! Doamne Dumnezeule iti multumesc ca existi, ca de cand astept o petrecere, fir-ar ele ale dracu de pandemie si amenzi!! Sper să reușim să strângem suma necesară, chiar nu mai rezistăm”

Sperăm ca această situație să aibă un final fericit și cei în cauză să se gândească bine înainte de a face o petrecere (că știți cum e, mereu rămâne suc nebăut și alcoolul se termină prea repede).

Cu bune, cu rele, cu sau fara amenda, eu am nevoie de un party ca de aer!

Descoperă și alte articole de tip pamflet.

Ne faci cinste cu o cafea?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on linkedin
Share on twitter
Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Sesiunea
Daily

Cioc, cioc! Cine-i? Sesi. Care Sesi? SESIUNEA

Pentru o studentă din anul I ca și mine, ca și alții, prima sesiune a fost relativ…decentă. Adică se putea muult mai rău. Proful care zicea că are examenul greu? O nimica toată. Și tot așa. Bine, ca orice lucru, și sesiunea din iarna le-a avut pe-ale ei, cu bune, cu rele. Dar am trecut cu brio, sau cu o restanță. Las-o, c-o luăm noi. Nu vă întristați.

Sunt student și banii nu se lipesc de mine
Daily

Sunt student și banii nu se lipesc de mine. Coincidență?

Să fii student nu înseamnă doar timp pentru cursuri, cărți, seminarii, proiecte, seri cu prietenii sau ieșiri în oraș. Ești în perioada în care începi să îți dezvolti noi obiceiuri, începi să fii mai responsabil, iar cel mai important aspect pe care îl înveți, este cel de gestionare a bugetului tău.

Semnat, un simplu student
Semnat, un simplu student

Multumim, profesori dedicati!

Dragi dascăli de pretutindeni, Acesta este un text în semn de mulțumire pentru profesori dedicati, toți cei care se dedică meseriei ce-au ales-o în urmă

Semnat, un simplu student
Semnat, un simplu student

Facultatea online

Facultatea online e ceva gen: “Nu ai cameră – absent. Da’ cum să nu răspunzi? Ce, nu știi? Ai învățat asta.” Am crezut că martie

Pamflet

Top 9 fraze consacrate ale studenției

Anii studenției înseamnă și primele peripeții, pe care ți le amintești cu drag de-a lugul timpului, însă peripețiile vin la pachet cu urmări, astfel că îți vor rămâne automat în minte și niște fraze consacrate.

Pamflet

Tehnici de supraviețuire în sesiune

În cazul în care ai petrecut cel puțin 20 de minute/h gândindu-te ce o să faci sesiunea asta, atunci citește rândurile astea.
Nu se termină serialul, începe doar sesiunea. Keep calm!:)

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău