Dragi angajatori…

Semnat,

Dragi angajatori, (nu toți, însă o bună parte)

Vă mulțumim că profitați de disperarea noastră și ne oferiți niște salarii sub limita decenței pentru toate lucrurile pe care știm/învățăm să le facem.

Vă mulțumim că după 3-4 ani de facultate ne încadrați pe un salariu între 1500 și 3000 de lei (că meh, avem studii superioare) însă ne dați atribuțiile a 3 poziții diferite în aceeași firmă.

Vă mulțumim că deși orele suplimentare nu sunt obligatorii, faceți cumva să fie.

Vă mulțumim că vă gândiți la forța de muncă din România și, desi aveți multinaționale peste tot în lume, aici oferiți salariile cele mai mici, pentru aceeași muncă.

Însă, vă rog din suflet, data viitoare când sunteți disperați să găsiți oameni care să muncească pentru voi, nu vă mai plângeți că nu vrem noi să muncim sau că nu ne dăm interesul. 

Plângeți-vă că nu vă mai iese schema cu “work hard, pay less”

Ne faci cinste cu o cafea?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on linkedin
Share on twitter
Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Sesiunea
Daily

Cioc, cioc! Cine-i? Sesi. Care Sesi? SESIUNEA

Pentru o studentă din anul I ca și mine, ca și alții, prima sesiune a fost relativ…decentă. Adică se putea muult mai rău. Proful care zicea că are examenul greu? O nimica toată. Și tot așa. Bine, ca orice lucru, și sesiunea din iarna le-a avut pe-ale ei, cu bune, cu rele. Dar am trecut cu brio, sau cu o restanță. Las-o, c-o luăm noi. Nu vă întristați.

Sunt student și banii nu se lipesc de mine
Daily

Sunt student și banii nu se lipesc de mine. Coincidență?

Să fii student nu înseamnă doar timp pentru cursuri, cărți, seminarii, proiecte, seri cu prietenii sau ieșiri în oraș. Ești în perioada în care începi să îți dezvolti noi obiceiuri, începi să fii mai responsabil, iar cel mai important aspect pe care îl înveți, este cel de gestionare a bugetului tău.

Semnat, un simplu student
Semnat, un simplu student

Multumim, profesori dedicati!

Dragi dascăli de pretutindeni, Acesta este un text în semn de mulțumire pentru profesori dedicati, toți cei care se dedică meseriei ce-au ales-o în urmă

Semnat, un simplu student
Semnat, un simplu student

Facultatea online

Facultatea online e ceva gen: “Nu ai cameră – absent. Da’ cum să nu răspunzi? Ce, nu știi? Ai învățat asta.” Am crezut că martie

Pamflet

Top 9 fraze consacrate ale studenției

Anii studenției înseamnă și primele peripeții, pe care ți le amintești cu drag de-a lugul timpului, însă peripețiile vin la pachet cu urmări, astfel că îți vor rămâne automat în minte și niște fraze consacrate.

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău