Un student a fost prezent 8 ore la un curs de 2 ore. S-a băgat la serial și a uitat să iasă din meeting

netflix-binge-Bochedited-e1454465552192

Fie că vorbim de anul I sau ultimul an de la doctorat, oricărui student îi se poate întâmpla să mai lipsească de la câte un curs. Acest caz este însă ușor diferit.

Andrei P., sau cum îi mai spun colegii “Cine?! Nu-l cunosc..” a reușit performanța de a fi prezent 8 ore la un curs de doar 2 ore. Cine spunea că timpul nu este relativ?!

Odată conectat la curs, acesta a pornit și Netflix-ul și a continuat să se uite la “The Originals”. Prins în gândurile de “mamă ce mișto e să fii vampir, nu mai tre’ să înveți pentru facultate”, acesta a uitat complet de curs, după cele 8 ore mai fiind conectat doar el și vreo 2 colegi, probabil aflați în aceeași situație.
“Adevărul e că aveam și câteva prezențe de recuperat” declară acesta “și sper să fi contat orele suplimentare pe care le-am făcut acum, ce-i drept, neintenționat”

Noi sperăm ca acest caz să fie unul izolat și că Andrei P. nu va ajunge în situația în care va trebui să bea sângele unui muritor pentru a avea o viață veșnică și lipsită de grijile facultății

Sesiune ușoară tuturor!

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Giveaway Accenture - Cum te relaxezi dupa Sesiune
Daily

Giveaway – “Cum te relaxezi după Sesiune?”

După perioada stresantă din sesiune, aducem vara mai aproape de tine cu un Kit de vacanță, dacă răspunzi la întrebarea “Tu cum te relaxezi după #Sesiune?”

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău