Un student a fost prezent 8 ore la un curs de 2 ore. S-a băgat la serial și a uitat să iasă din meeting

netflix-binge-Bochedited-e1454465552192

Fie că vorbim de anul I sau ultimul an de la doctorat, oricărui student îi se poate întâmpla să mai lipsească de la câte un curs. Acest caz este însă ușor diferit.

Andrei P., sau cum îi mai spun colegii “Cine?! Nu-l cunosc..” a reușit performanța de a fi prezent 8 ore la un curs de doar 2 ore. Cine spunea că timpul nu este relativ?!

Odată conectat la curs, acesta a pornit și Netflix-ul și a continuat să se uite la “The Originals”. Prins în gândurile de “mamă ce mișto e să fii vampir, nu mai tre’ să înveți pentru facultate”, acesta a uitat complet de curs, după cele 8 ore mai fiind conectat doar el și vreo 2 colegi, probabil aflați în aceeași situație.
“Adevărul e că aveam și câteva prezențe de recuperat” declară acesta “și sper să fi contat orele suplimentare pe care le-am făcut acum, ce-i drept, neintenționat”

Noi sperăm ca acest caz să fie unul izolat și că Andrei P. nu va ajunge în situația în care va trebui să bea sângele unui muritor pentru a avea o viață veșnică și lipsită de grijile facultății

Sesiune ușoară tuturor!

Ne faci cinste cu o cafea?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on linkedin
Share on twitter
Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Sesiunea
Daily

Cioc, cioc! Cine-i? Sesi. Care Sesi? SESIUNEA

Pentru o studentă din anul I ca și mine, ca și alții, prima sesiune a fost relativ…decentă. Adică se putea muult mai rău. Proful care zicea că are examenul greu? O nimica toată. Și tot așa. Bine, ca orice lucru, și sesiunea din iarna le-a avut pe-ale ei, cu bune, cu rele. Dar am trecut cu brio, sau cu o restanță. Las-o, c-o luăm noi. Nu vă întristați.

Sunt student și banii nu se lipesc de mine
Daily

Sunt student și banii nu se lipesc de mine. Coincidență?

Să fii student nu înseamnă doar timp pentru cursuri, cărți, seminarii, proiecte, seri cu prietenii sau ieșiri în oraș. Ești în perioada în care începi să îți dezvolti noi obiceiuri, începi să fii mai responsabil, iar cel mai important aspect pe care îl înveți, este cel de gestionare a bugetului tău.

Semnat, un simplu student
Semnat, un simplu student

Multumim, profesori dedicati!

Dragi dascăli de pretutindeni, Acesta este un text în semn de mulțumire pentru profesori dedicati, toți cei care se dedică meseriei ce-au ales-o în urmă

Semnat, un simplu student
Semnat, un simplu student

Facultatea online

Facultatea online e ceva gen: “Nu ai cameră – absent. Da’ cum să nu răspunzi? Ce, nu știi? Ai învățat asta.” Am crezut că martie

Pamflet

Top 9 fraze consacrate ale studenției

Anii studenției înseamnă și primele peripeții, pe care ți le amintești cu drag de-a lugul timpului, însă peripețiile vin la pachet cu urmări, astfel că îți vor rămâne automat în minte și niște fraze consacrate.

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău