Un profesor de modă veche cere studenților să paseze foaia de prezență prin poștă

125780655_677113516279673_2767408977459313188_n

Cu toții avem profesori care mai de care. De la acela care e cu un an sau 2 mai mare decât tine, până la cel care i-a predat și bunicului tău. Și va preda probabil și copiilor tăi.

Tuturor ne este greu să ne adaptăm acestor vremuri care ne obligă să depunem mai mult efort, să învățăm să ne descurcăm, să fim mai toleranți unii cu ceilalți etc.  

Fiecare se adaptează în limitele puterilor proprii.
Putem spune că limita de adaptabilitate a unui profesor universitar din Timișoara este destul de scăzută. Spun asta pentru că nu vrea să facă eforturi pentru a intra  în rând cu lumea, privind situația actuală și recurge la metodele pe care le cunoaște, pentru a face prezența: poșta română.

El cere reprezentanului grupei să înceapă o foaie de prezență, iar după ce își trece numele, să o trimită prin poștă următorului student, în ordine alfabetică. La fel, acest student va trimite următorului coleg, până la ultimul, care, va trimite într-un final foaia domnului profesor.

Chiar dacă fiecare prezență durează cam 5 săptămâni, profesorul este mulțumit și este convins că e cea mai bună abordare.

El a declarat că așa a făcut și în vreme de gripă Spaniolă și va face la fel și peste zeci de ani, în cazul în care o altă pandemie izbucnește.

Ne faci cinste cu o cafea?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on linkedin
Share on twitter
Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Sesiunea
Daily

Cioc, cioc! Cine-i? Sesi. Care Sesi? SESIUNEA

Pentru o studentă din anul I ca și mine, ca și alții, prima sesiune a fost relativ…decentă. Adică se putea muult mai rău. Proful care zicea că are examenul greu? O nimica toată. Și tot așa. Bine, ca orice lucru, și sesiunea din iarna le-a avut pe-ale ei, cu bune, cu rele. Dar am trecut cu brio, sau cu o restanță. Las-o, c-o luăm noi. Nu vă întristați.

Sunt student și banii nu se lipesc de mine
Daily

Sunt student și banii nu se lipesc de mine. Coincidență?

Să fii student nu înseamnă doar timp pentru cursuri, cărți, seminarii, proiecte, seri cu prietenii sau ieșiri în oraș. Ești în perioada în care începi să îți dezvolti noi obiceiuri, începi să fii mai responsabil, iar cel mai important aspect pe care îl înveți, este cel de gestionare a bugetului tău.

Semnat, un simplu student
Semnat, un simplu student

Multumim, profesori dedicati!

Dragi dascăli de pretutindeni, Acesta este un text în semn de mulțumire pentru profesori dedicati, toți cei care se dedică meseriei ce-au ales-o în urmă

Semnat, un simplu student
Semnat, un simplu student

Facultatea online

Facultatea online e ceva gen: “Nu ai cameră – absent. Da’ cum să nu răspunzi? Ce, nu știi? Ai învățat asta.” Am crezut că martie

Pamflet

Top 9 fraze consacrate ale studenției

Anii studenției înseamnă și primele peripeții, pe care ți le amintești cu drag de-a lugul timpului, însă peripețiile vin la pachet cu urmări, astfel că îți vor rămâne automat în minte și niște fraze consacrate.

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău