Un profesor de modă veche cere studenților să paseze foaia de prezență prin poștă

125780655_677113516279673_2767408977459313188_n

Cu toții avem profesori care mai de care. De la acela care e cu un an sau 2 mai mare decât tine, până la cel care i-a predat și bunicului tău. Și va preda probabil și copiilor tăi.

Tuturor ne este greu să ne adaptăm acestor vremuri care ne obligă să depunem mai mult efort, să învățăm să ne descurcăm, să fim mai toleranți unii cu ceilalți etc.  

Fiecare se adaptează în limitele puterilor proprii.
Putem spune că limita de adaptabilitate a unui profesor universitar din Timișoara este destul de scăzută. Spun asta pentru că nu vrea să facă eforturi pentru a intra  în rând cu lumea, privind situația actuală și recurge la metodele pe care le cunoaște, pentru a face prezența: poșta română.

El cere reprezentanului grupei să înceapă o foaie de prezență, iar după ce își trece numele, să o trimită prin poștă următorului student, în ordine alfabetică. La fel, acest student va trimite următorului coleg, până la ultimul, care, va trimite într-un final foaia domnului profesor.

Chiar dacă fiecare prezență durează cam 5 săptămâni, profesorul este mulțumit și este convins că e cea mai bună abordare.

El a declarat că așa a făcut și în vreme de gripă Spaniolă și va face la fel și peste zeci de ani, în cazul în care o altă pandemie izbucnește.

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Giveaway Accenture - Cum te relaxezi dupa Sesiune
Daily

Giveaway – “Cum te relaxezi după Sesiune?”

După perioada stresantă din sesiune, aducem vara mai aproape de tine cu un Kit de vacanță, dacă răspunzi la întrebarea “Tu cum te relaxezi după #Sesiune?”

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău