Tehnici de supraviețuire în sesiune

tehnici

În cazul în care ai petrecut cel puțin 20 de minute/h gândindu-te ce o să faci sesiunea asta, atunci citește rândurile astea.

Keep calm 🙂 Nu se termină serialul, încep doar:

1. Dopuri de urechi/caști – Pentru vocalizele profilor. Știi cum se zice, ce nu știi, nu te afectează. În cazul de față, ce n-auzi!

2. Monedă de 50 de bani- Tre’ să dai cu banul, rezultatul ăla nu se află singur.

3. Telefon cu baterie încărcată și date mobile pornite- Dacă îți pică internetul? Ferească Dumnezeu să pici pe motiv că motivul n-a fost din vina ta.:)

4. Baterie externă (În caz că te părăsește curentul, exact ca și fostul/fosta).

5. O revistă/un ziar, jurnal personal sau rebus- Cât aștepți rezolvările de la colegi, proful trebuie să vadă că nu stai degeaba, știi ce spun?

Ideal ar fi să ai la îndemână și nişte conspecte făcute, mai exact în limbajul studentului silitor-fițuici. Dacă nu, după primele 15 minute o să umbli exact ca un zombie, doar că prin cursuri.
Mai ușor cu cafeaua înainte de examen și mănâncă cu cap. Las-o mai ușor cu pâinea, că ai destule calorii și carbohidrați la fiecare masă. Nu vine apocalipsa, însă dacă digeri emoțiile mai greu, poți cumpăra mai multă hârtie igienică. Ba din contră, poate ar trebui să treci și pe la farmacie. Nimic nu e în plus în sesiune.
Acum, partea cea mai importantă. Nu știu de ce lumea are impresia că acel coleg care învață pentru o notă mai mare de 5 este pe post de asistent la relații cu clienții.

Regulă: Să nu uiți că șansele ca un student să te ajute sunt invers proporționale cu viteza lui de mișcare! Bazează-te doar pe capacitatea ta de a copia. Ah, și să nu uităm de telefon. Bazează-te pe propriul telefon!:)

Cam atât ar fi. Daca luați câtuși de puțin în considerare cele spuse, POATE n-o să aveți nevoie de Distonocal

Ne faci cinste cu o cafea?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on linkedin
Share on twitter
Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Sesiunea
Daily

Cioc, cioc! Cine-i? Sesi. Care Sesi? SESIUNEA

Pentru o studentă din anul I ca și mine, ca și alții, prima sesiune a fost relativ…decentă. Adică se putea muult mai rău. Proful care zicea că are examenul greu? O nimica toată. Și tot așa. Bine, ca orice lucru, și sesiunea din iarna le-a avut pe-ale ei, cu bune, cu rele. Dar am trecut cu brio, sau cu o restanță. Las-o, c-o luăm noi. Nu vă întristați.

Sunt student și banii nu se lipesc de mine
Daily

Sunt student și banii nu se lipesc de mine. Coincidență?

Să fii student nu înseamnă doar timp pentru cursuri, cărți, seminarii, proiecte, seri cu prietenii sau ieșiri în oraș. Ești în perioada în care începi să îți dezvolti noi obiceiuri, începi să fii mai responsabil, iar cel mai important aspect pe care îl înveți, este cel de gestionare a bugetului tău.

Semnat, un simplu student
Semnat, un simplu student

Multumim, profesori dedicati!

Dragi dascăli de pretutindeni, Acesta este un text în semn de mulțumire pentru profesori dedicati, toți cei care se dedică meseriei ce-au ales-o în urmă

Semnat, un simplu student
Semnat, un simplu student

Facultatea online

Facultatea online e ceva gen: “Nu ai cameră – absent. Da’ cum să nu răspunzi? Ce, nu știi? Ai învățat asta.” Am crezut că martie

Pamflet

Top 9 fraze consacrate ale studenției

Anii studenției înseamnă și primele peripeții, pe care ți le amintești cu drag de-a lugul timpului, însă peripețiile vin la pachet cu urmări, astfel că îți vor rămâne automat în minte și niște fraze consacrate.

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău