Profesorii intră în sevraj: nici sesiunea aceasta nu vor fi restanțieri

stressed-teacher-btpa

Sesiunea se apropie cu pași repezi iar profesorii sunt din ce în ce mai îngrijorați: “Cum o să putem pica studenți dacă au toate informațiile la un click distanță?! O să rămânem fară bani la bugetul facultății!” 

Empatizand cu neliniștea profesorilor, studenții au jurat că nu vor copia și în această sesiune online. “Unde mai e farmecul?! Unde mai e adrenalina?! Una e când se plimbă profu’ pe lângă tine prin amfiteatru în timp ce încerci să copiezi și alta e când poți să iei 10 fară probleme. Eu nu sunt student de 10! Eu sunt student de maxim 5, și ăla luat cu multe ore de scris la fițuici și panică în timpul examenului!” declară un student din București, supărat că anul ăsta nu o să mai facă restanțe. 

Mai sunt însă și excepții care merg după regula “Unde se poate copia, e păcat să înveți” însă reprezentanții studenților susțin că “sunt cazuri izolate, doar 9 din 10 studenți merg pe acest principiu, nu trebuie să vă faceți griji, mereu vor fi și restanțieri” 

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Giveaway Accenture - Cum te relaxezi dupa Sesiune
Daily

Giveaway – “Cum te relaxezi după Sesiune?”

După perioada stresantă din sesiune, aducem vara mai aproape de tine cu un Kit de vacanță, dacă răspunzi la întrebarea “Tu cum te relaxezi după #Sesiune?”

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău