A uitat ca examenul este online: Un student și-a pregătit fițuicile în dimineața examenului

student-working-on-laptop-floor

Nu există student care să nu știe măcar o istorioară despre copiat. Din propria experiență sau ca martor invidios la dexteritatea colegilor, maeștri în trișarea profilor.

De fiecare dată când un student vrea cu adevărat să învețe pentru un examen atunci realizează că nu are cursurile. Prea târziu. Însă, se poate întâmpla și să le ai, dar colajele cu manele vechi și Corona ( nu cea prezentă în aer, ci cea din frigider) să nu-ți permită să le citești, astfel că, te trezești în dimineața examenului, speli dinții, cauți pixul de mult pierdut, inspiri-expiri și te apuci de fițuici, tată! Zis și făcut!

Se apropie ora examenului, treaba ți-ai făcut-o exemplar, mesajele curg pe grupuri, cursurile se trimit din greu, iar tu realizezi că ți-ai ostenit pixul degeaba, iar de ochi și degete să nu mai vorbim… La naiba cu online-ul! Arunca-ți munca! 🙂 Nu-ți rămâne decât să te ajuți de un cuvânt-cheie, să dai un search în curs, ori în timpul examenului vederea și auzul să ți se accentueze pentru că într-un final se rezumă tot la rugămintea către colegi: “Spune-mi și mie ceva să fac de un cinci!” .

Succes tuturor și sper să nu vă fi afectat decât cu un zâmbet!
Baftă colegilor mei de breaslă la evaluări! Ne vedem la restanțe! 🙂

Ne faci cinste cu o cafea?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on linkedin
Share on twitter
Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Sesiunea
Daily

Cioc, cioc! Cine-i? Sesi. Care Sesi? SESIUNEA

Pentru o studentă din anul I ca și mine, ca și alții, prima sesiune a fost relativ…decentă. Adică se putea muult mai rău. Proful care zicea că are examenul greu? O nimica toată. Și tot așa. Bine, ca orice lucru, și sesiunea din iarna le-a avut pe-ale ei, cu bune, cu rele. Dar am trecut cu brio, sau cu o restanță. Las-o, c-o luăm noi. Nu vă întristați.

Sunt student și banii nu se lipesc de mine
Daily

Sunt student și banii nu se lipesc de mine. Coincidență?

Să fii student nu înseamnă doar timp pentru cursuri, cărți, seminarii, proiecte, seri cu prietenii sau ieșiri în oraș. Ești în perioada în care începi să îți dezvolti noi obiceiuri, începi să fii mai responsabil, iar cel mai important aspect pe care îl înveți, este cel de gestionare a bugetului tău.

Semnat, un simplu student
Semnat, un simplu student

Multumim, profesori dedicati!

Dragi dascăli de pretutindeni, Acesta este un text în semn de mulțumire pentru profesori dedicati, toți cei care se dedică meseriei ce-au ales-o în urmă

Semnat, un simplu student
Semnat, un simplu student

Facultatea online

Facultatea online e ceva gen: “Nu ai cameră – absent. Da’ cum să nu răspunzi? Ce, nu știi? Ai învățat asta.” Am crezut că martie

Pamflet

Top 9 fraze consacrate ale studenției

Anii studenției înseamnă și primele peripeții, pe care ți le amintești cu drag de-a lugul timpului, însă peripețiile vin la pachet cu urmări, astfel că îți vor rămâne automat în minte și niște fraze consacrate.

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău