A uitat ca examenul este online: Un student și-a pregătit fițuicile în dimineața examenului

student-working-on-laptop-floor

Nu există student care să nu știe măcar o istorioară despre copiat. Din propria experiență sau ca martor invidios la dexteritatea colegilor, maeștri în trișarea profilor.

De fiecare dată când un student vrea cu adevărat să învețe pentru un examen atunci realizează că nu are cursurile. Prea târziu. Însă, se poate întâmpla și să le ai, dar colajele cu manele vechi și Corona ( nu cea prezentă în aer, ci cea din frigider) să nu-ți permită să le citești, astfel că, te trezești în dimineața examenului, speli dinții, cauți pixul de mult pierdut, inspiri-expiri și te apuci de fițuici, tată! Zis și făcut!

Se apropie ora examenului, treaba ți-ai făcut-o exemplar, mesajele curg pe grupuri, cursurile se trimit din greu, iar tu realizezi că ți-ai ostenit pixul degeaba, iar de ochi și degete să nu mai vorbim… La naiba cu online-ul! Arunca-ți munca! 🙂 Nu-ți rămâne decât să te ajuți de un cuvânt-cheie, să dai un search în curs, ori în timpul examenului vederea și auzul să ți se accentueze pentru că într-un final se rezumă tot la rugămintea către colegi: “Spune-mi și mie ceva să fac de un cinci!” .

Succes tuturor și sper să nu vă fi afectat decât cu un zâmbet!
Baftă colegilor mei de breaslă la evaluări! Ne vedem la restanțe! 🙂

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Giveaway Accenture - Cum te relaxezi dupa Sesiune
Daily

Giveaway – “Cum te relaxezi după Sesiune?”

După perioada stresantă din sesiune, aducem vara mai aproape de tine cu un Kit de vacanță, dacă răspunzi la întrebarea “Tu cum te relaxezi după #Sesiune?”

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău