JobShop® 2022 este aici! Targul de cariere pentru studentii din Cluj-Napoca

Jobshop-cariere-studenti-cluj-napoca

În perioada 7-11 martie se desfășoară a XXVIII-a ediție a evenimentului național de carieră, JobShop®. Organizația studențească BEST Cluj-Napoca pregătește anual o serie de activități care au rolul de a veni în ajutorul studenților aflați la început de drum înspre formarea profesională. Evenimentul urmărește să le ofere studenților din domeniul tehnic o punte între aceștia și companiile în căutare de forță de muncă.

JobShop banner1 1

Față în față cu angajatorii

Zilele de stand în care studenții vor putea să fie față în față cu angajatorii se vor desfășura în data de 10 și 11 martie, la BT Arena, în intervalul orar 10:00-18:00. În cadrul acestora, reprezentanții companiilor le vor oferi celor interesați informații în legătură cu ofertele de muncă existente și cerințele actuale. Cei care vor să afle mai multe despre specificul companiilor și mediul de lucru vor avea ocazia de a lua parte la activitățile pregătite de acestea în cadrul workshop-urilor.

Companiile care vor fi prezente și dornice să vă prezinte oportunitățile lor de angajare sunt partenerul extins Rapidonkey și ceilalți parteneri ai noștri: Emerson, .msg, Connatix, Analog Devices, Grab, FME, Frequentis, Wayfare, PitechPlus, Accenture, Evozon, RebelDot, UMT, CBMS, BareByte, Accesa.

Cum ai putea avea succes?

„Cariere de succes” este un eveniment marca JobShop® organizat pentru studenții care doresc să afle mai multe despre cum să-ți construiești o carieră și drumul plin de obstacole, dar și împlinire, pe care îl au de parcurs. Vrem să venim în ajutorul studenților aducând în fața lor diferite personalități ce vor vorbi despre drumul lor către succes și despre cum poate cineva găsi cheia spre motivația personală. Acest eveniment va avea loc joi, 3 martie, începând cu ora 12:00, în online, pe platforma Zoom, link-ul evenimentului fiind postat pe pagina de Facebook a evenimentului în aceeași zi.

JobShop banner2

Visezi să ai propriul tău start-up?

„How to Start-up” este un eveniment marca JobShop® organizat pentru studenții care doresc să afle mai multe despre ce înseamnă, de fapt, un start-up și să învețe cum pot ajunge să aibă succes. Vrem să venim în ajutorul studenților pentru a acumula cunoștințele necesare, dar și pentru a-și găsi motivația necesară să își implementeze propriile idei și să-și transforme visele în realitate. Acest eveniment va avea loc luni, 7 martie, începând cu ora 18:00, în online, pe platforma Zoom, link-ul evenimentului fiind postat pe pagina de Facebook a evenimentului în aceeași zi.

JobShop banner3

Ce înseamnă BEST Cluj-Napoca?

Grupul local BEST Cluj-Napoca este format din voluntari din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca și nu numai. Acest grup de tineri entuziaști cu viziuni îndrăznețe sunt extrem de motivați să învețe ce înseamnă munca în echipă, managementul unui proiect sau dezvoltarea unor abilități complementare studiilor universitare. Scopul organizației este de a promova diversitatea și de a ajuta studenții europeni de profil tehnic să dobândească o gândire internațională, prin înțelegerea mai bună a culturilor europene.

JobShop banner4

Dorim să le mulțumim tuturor partenerilor și sponsorilor noștri fără de care acest eveniment nu ar fi putut fi posibil și pentru că se implică prin această cale formarea tinerilor.

Detalii suplimentare:

Facebook: Jobshop® 2022

https://www.facebook.com/events/353195699961594

Cariere de succes: https://www.facebook.com/events/647569199694359

How to Start-up: https://www.facebook.com/events/282461224000756

Site: https://jobshop.bestcj.ro/


Fii la curent cu evenimentele și oportunitățile din orașul în care studiezi.


Intră în grupurile de Facebook studențești, atât cele naționale cu studenți din toată țara, cât și grupuri de job-uri, ajutor reciproc, evenimente educative, umor și altele. Le găsești pe toate pe https://viatadestudent.ro/comunitate/

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Giveaway Accenture - Cum te relaxezi dupa Sesiune
Daily

Giveaway – “Cum te relaxezi după Sesiune?”

După perioada stresantă din sesiune, aducem vara mai aproape de tine cu un Kit de vacanță, dacă răspunzi la întrebarea “Tu cum te relaxezi după #Sesiune?”

Accenture Thumbnail
Daily

Poți să lucrezi dacă ești student?

De ce întrebarea asta? Ei bine, știu că există un gând colectiv printre tinerii din universități, că viața de student nu s-ar combina bine cu viața profesioanală. Înțeleg neliniștea, m-am aflat și eu în aceasta situație, dar hai să vă povestesc cum s-a întâmplat la mine și cum am ajuns să le împac pe amândouă.

Sesiunea
Daily

Cioc, cioc! Cine-i? Sesi. Care Sesi? SESIUNEA

Pentru o studentă din anul I ca și mine, ca și alții, prima sesiune a fost relativ…decentă. Adică se putea muult mai rău. Proful care zicea că are examenul greu? O nimica toată. Și tot așa. Bine, ca orice lucru, și sesiunea din iarna le-a avut pe-ale ei, cu bune, cu rele. Dar am trecut cu brio, sau cu o restanță. Las-o, c-o luăm noi. Nu vă întristați.

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău