Giveaway – “Cum te relaxezi după Sesiune?”

Giveaway Accenture - Cum te relaxezi dupa Sesiune

După perioada stresantă din sesiune, aducem vara mai aproape de tine cu un Kit de vacanță, dacă răspunzi la întrebarea “Tu cum te relaxezi după Sesiune?”

Așa că am pregătit un GIVEAWAY în care oferim unui norocos un Kit de vacanță ce conține:

Giveaway Accenture - Cum te relaxezi dupa Sesiune

Tot ce trebuie să faci pentru a participa este să răspunzi la întrebarea “Tu cum te relaxezi după #Sesiune” în secțiunea de comentarii a postării concursului de pe pagina noastră de Facebook, Viață de student. La finalul concursului, se va realiza o extragere aleatorie a unui câștigător. Concursul are loc în perioada 27.06.2023 – 05.07.2023 iar anunțarea câștigătorului va avea loc în data de 07.07.2023.

Regulamentul complet se regăsește mai jos. Doar persoanele care îndeplinesc condițiile de participare vor putea fi validați ca și câștigători.

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Accenture Thumbnail
Daily

Poți să lucrezi dacă ești student?

De ce întrebarea asta? Ei bine, știu că există un gând colectiv printre tinerii din universități, că viața de student nu s-ar combina bine cu viața profesioanală. Înțeleg neliniștea, m-am aflat și eu în aceasta situație, dar hai să vă povestesc cum s-a întâmplat la mine și cum am ajuns să le împac pe amândouă.

Sesiunea
Daily

Cioc, cioc! Cine-i? Sesi. Care Sesi? SESIUNEA

Pentru o studentă din anul I ca și mine, ca și alții, prima sesiune a fost relativ…decentă. Adică se putea muult mai rău. Proful care zicea că are examenul greu? O nimica toată. Și tot așa. Bine, ca orice lucru, și sesiunea din iarna le-a avut pe-ale ei, cu bune, cu rele. Dar am trecut cu brio, sau cu o restanță. Las-o, c-o luăm noi. Nu vă întristați.

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău