Finance Recruitment Day 2022 revine cu noi oportunități de angajare pentru tineri

Finance Recruitment Day 2022 x Viata de student

Hipo.ro, portalul de joburi din România cu peste 5000 de joburi și un milion de utilizatori, organizează pe 16 martie ediția #11 a evenimentului Finance Recruitment Day, care se va desfășura în format hibrid

Precum în fiecare an, sunt așteptați peste 200 de tineri la început de carieră și interesați de domeniul economic să participe la sesiunile online & offline. 

În 2022, British American Tobacco Romania este partenerul principal al evenimentului, căruia i se alătură cinci dintre cele mai mari companii din sfera economiei, la nivel național: Accenture, Deloitte, EY Romania, KPMG, Societe Generale Global Solution Centre.

Potrivit Raportului Hipo.ro despre piața muncii de anul acesta în România, trei sferturi dintre angajatori își propun să recruteze juniori (proaspăt absolvenți, candidați cu experiență sub 2-3 ani). În plus, peste 90% dintre companii plănuiesc în acest an să angajeze interni în echipele lor. Astfel, Hipo.ro continuă și anul acesta să-i susțină pe cei la început de carieră, în sfera economiei.

Finance Recruitment Day se dedică studenților și proaspăt absolvenților cu experiență sub 2 ani pe piața muncii și care își doresc să obțină un internship, un program de management trainee sau joburi entry-level

În format fizic, participanții sunt invitați la Hotel Radisson Blu din București, situat pe Calea Victoriei 63-81. Aici vor avea loc sesiuni de masterclass, unde tinerii vor avea acces la insights și sfaturi de la specialiștii economici ai companiilor British American Tobacco Romania și KPMG

Masterclass-urile vor putea fi accesate și din mediul online, alături de sesiuni keynotes și Treasure Hunt. Indiferent de modul de participare pe care și-l aleg, tinerii vor avea șansa să ajungă pe short listurile companiilor participante, prin Digital Speed Interviews

Participanții nu doar că îi vor întâlni pe speakerii invitați la eveniment, dar vor avea și șansa să-și creeze conexiuni cu alți tineri, la fel de pasionați de domeniul economic. 

Educația financiară este un subiect întâlnit frecvent la cursuri plătite pentru dezvoltare profesională. Tocmai de aceea, Hipo.ro le oferă tinerilor acces gratuit la Finance Recruitment Day. 

Persoanele interesate de participarea la Finance Recruitment Day se pot înscrie până pe 10 martie, accesând site-ul: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/nextgen/finance

Despre Hipo.ro 

Hipo.ro este singurul portal de joburi dedicat candidaților cu studii superioare. Oferă peste 5000 de locuri de muncă, programe de internship, stagii de practică, evenimente de carieră și târguri de joburi.

 Anual, organizează cel mai mare târg de carieră din România: Angajatori de TOP, precum și evenimentele:

TOP Talents

Finance Recruitment Day

Targul Virtual de Joburi pentru Absolvenți

Internship & Trainee Marathon

Hipo.ro este un proiect realizat de Catalyst Solutions.

 Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în Resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding, cu peste 15 ani de experiență.

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Giveaway Accenture - Cum te relaxezi dupa Sesiune
Daily

Giveaway – “Cum te relaxezi după Sesiune?”

După perioada stresantă din sesiune, aducem vara mai aproape de tine cu un Kit de vacanță, dacă răspunzi la întrebarea “Tu cum te relaxezi după #Sesiune?”

Accenture Thumbnail
Daily

Poți să lucrezi dacă ești student?

De ce întrebarea asta? Ei bine, știu că există un gând colectiv printre tinerii din universități, că viața de student nu s-ar combina bine cu viața profesioanală. Înțeleg neliniștea, m-am aflat și eu în aceasta situație, dar hai să vă povestesc cum s-a întâmplat la mine și cum am ajuns să le împac pe amândouă.

Sesiunea
Daily

Cioc, cioc! Cine-i? Sesi. Care Sesi? SESIUNEA

Pentru o studentă din anul I ca și mine, ca și alții, prima sesiune a fost relativ…decentă. Adică se putea muult mai rău. Proful care zicea că are examenul greu? O nimica toată. Și tot așa. Bine, ca orice lucru, și sesiunea din iarna le-a avut pe-ale ei, cu bune, cu rele. Dar am trecut cu brio, sau cu o restanță. Las-o, c-o luăm noi. Nu vă întristați.

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău