Ce fac studenții când rămân fară bani?

collegebank (1) (1)

Majoritatea studenților dispun de timp și creativitate, găsesc soluții pentru orice problemă, iar “invențiile” lor te pot lăsă cu gura căscată de multe ori.

De exemplu, știai că poți încălzi o felie de pizza pe fierul de călcat? Sau că poți face dintr-o sticlă de plastic un cap de duș?

Greu de crezut, știu, însă ușor de făcut și află că asta nu este tot. Studenții din întreaga lume se depășesc zi de zi pe ei înșiși în încercarea de a supravițui după ce au cheltuit pe distracții toți banii.

Îți aduc în atenție câteva modalități prin care studenții silitori și-au menținut bugetul într-o perioadă de criză. Criză financiară. 🙂

Și-au pus casa la dispoziție pentru petreceri cu amicii

În mod firesc organizarea unei petreceri presupune costuri pentru cel care o inițiază, însă acesta nu este cazul unui student. Fiecare invitat aduce ceva de acasă astfel încât stomacul și gâtul să fie întreținute, căci de întreținerea atmosferei se ocupă gazda.

Închirierea biroului de acasă

Știm cu toții că apariția virusului a venit la pachet cu desfășurarea cursurilor în mediul online, astfel că un birou nu-ți este neapărat util în condițiile în care tu desfășori orele cu pricina din vârful patului. 🙂

Durerile de spate, picioarele reci pe parchet, statul a câtorva ore(nope) pe scaun nu sunt neapărat pe placul unui student.

Cheltuie inteligent, nu se duc la cumpărături fară o lista precisă

Lista poate varia, însă de multe ori arată așa:

1. Bere/Suc

2. Țigări

3. Coli și pix…?

4. Shaorma

5. Pix să fie

După care urmează o stategie mână în mână cu toate cele menționate mai sus. Strategie bine gândită, de altfel.

Își păstrează stilul de viață după prima creștere financiară

Mâncarea și băutura fiind asigurate, cursurile susținute în pijamale sunt on point, prezintă o sursă de venit prin închiriere,se încearcă și o tentativă de economisire, mai este ceva de făcut? Nu, nu ne rămâne decât să repetăm schema. 🙂

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Giveaway Accenture - Cum te relaxezi dupa Sesiune
Daily

Giveaway – “Cum te relaxezi după Sesiune?”

După perioada stresantă din sesiune, aducem vara mai aproape de tine cu un Kit de vacanță, dacă răspunzi la întrebarea “Tu cum te relaxezi după #Sesiune?”

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău