Fii la curent cu VIAȚA STUDENȚEASCĂ din orașul tău. Află din timp de evenimente, workshop-uri, internship-uri, job-uri, tips & tricks, promoții studențești și multe altele. Încearcă newsletterul Viață de student - click aici!
Fii la curent cu VIAȚA STUDENȚEASCĂ din orașul tău. Află din timp de evenimente, workshop-uri, internship-uri, job-uri, tips & tricks, promoții studențești și multe altele. Încearcă newsletterul Viață de student - click aici!

Career & Tech Talks – evenimentele de carieră pentru studenții din România

career talks
7LjHmwlZWEAjrokexamFI f88cmu7XlADdci vkILOpBXyTr oAD6mqNjlPKDzQfDpYfRsFsZ4v1mf4KG0A3igBZGLLrJyaRfuDNSGkd4NKqy0DkqOWnzv6nq6pxOiqDqX VFFqb

Angajatori de TOP revine primăvara aceasta în forță, împreună cu oportunitățile de angajare ale celor mai mari companii din România și din afară. 

Tu îți alegi domeniul, iar noi îți netezim calea. Fie că ești la început și nu ești încă sigur de alegerile tale, fie că îți dorești să te reorientezi în carieră, la webinariile de la Angajatori de TOP găsești consilieri, recrutori și specialiști de la Marketing și Comunicare până la IT și Inginerie. 

Business, Tech sau ambele categorii, indiferent ce tabără alegi de la „Festivalul Joburilor”, ai acces la: 

  • oportunități de carieră 
  • networking cu oamenii din industriile care te interesează 
  • insights, tips & tricks pentru Business & Tech
  • invitatie gratuita la sesiunile online DevTalks – cea mai mare conferinta dedicata developerilor din Romania – pe care o poti castiga prin participarea la sesiunile TechTalks
  • o sesiune gratuita de career coaching  pe care o poti castiga prin participarea la webinariile de cariera
  • un copac plantat în numele tău – la Green Is the New Tech (18 aprilie) 

Dacă ești nehotărât, poți face o plimbare de la strategiile de Marketing sau economie la programarea în Java si Python din IT. 

Poate te pasionează storytellingul sau îți dorești să înveți cum să-ți dezvolți brandingul personal. Ia-i în călătoria ta spre succesul în carieră pe experții de la Accenture, Unilever Romania, Veeam Software și Teleperformance Romania

„Ce trebuie să cunoști înainte de a semna contractul?” Cei de la ABA – Austrian Business Agency nu doar că-ți vor răspunde la întrebare, dar te și pot ajuta să faci un pas mai aproape de un job în Austria. 

Webinarii Career Talks: 

Career Kickstart Discutions – Corina Neagu – Managing Partner @DARE Development Advice Resources și Gabriela Mihoci – Consilier de cariera 

Career Kickstart Discutions – Camelia Macsim – Consilier de cariera și Maria Olaru – Specialist Employer Branding @BCR   

10 steps to rock your interview – TELUS International Romania

Train yourself to become THE BEST – Sustainalytics, a Morningstar company

How to build your finest self – JTI Romania

Achieve your dream job – Nestle Romania

Împreună, putem reinventa roata! – Michelin Romania

Career switch and the challenges encountered in interviews – Genpact

How to get the job! – Computer Generated Solutions Romania

Pasionat de programare? Simți că mereu va fi ceva ce poți învăța în acest domeniu? 

Complet de-acord! La webinariile și conferințele TechTalks găsești ultimele tendințe în IT.

Când auzi despre cei de la Dell Technologies, te gândești automat la computere? Guess what, ei merg și mai departe, spre multi-cloud și AI. Nu sunt mai prejos nici experții de la și Enel, HCL Technologies, Qualitest Romania, BearingPoint Romania, Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC) și Pentalog care te țin la curent cu ultimele trenduri în Tech. 

Dacă nu te încadrezi în gașca IT enthusiasts, poate te vei simți în largul tău lângă ingineri la webinariile susținute de ZF Tech Center Timișoara, Continental, Grupul Holcim Romania și Hella Romania

Intră pe 13 aprilie 2022 la TechTalks și ai șansa să participi la conferințe care vor aborda, atât teme din sferele de – Digital Transformation, alături de Mercedes-Benz Romania și MassMutual Romania, AI &Robotics, alături de speakerul internațional: Hajar Khizou, Artificial Intelligence & Data Consultant @Deloitte, dar și în sfera programării la JAVA alături de Accesa și speakerul internațional: Alina Yurenko – Developer Advocate for GraalVM @Oracle Labs.

Sfera cybersecurity a prins tot mai mult teren în ultimii doi ani pe pandemie. Continuăm să ne confruntăm și astăzi cu fenomenele de phishing, clickjacking și alte cyberattacks. Tocmai de-aceea, Continental, Pentalog, Atoss Software, Veeam Software și Autoliv ți-au pregătit sesiuni dedicate acestei zone.

Mai mult decât atât, înscrie-te la webinariile sustinute de Enel, Allianz Services, Siemens și opesus din data de 18 aprilie 2022, iar în numele tău, noi plantăm un copac. 

TechTalks: 

E-mobility plant: from ground to lead! – DRAXLMAIER Group

MOVE Your Business – Digital Platform for Professional Miele Appliances – Miele

Emobility tomorrow – Preh Romania

Concurrent engineering approach to new Kärcher products development – CER Cleaning Equipment 

Te-ai hotărât la ce webinarii te înscrii? Dacă nu, no worries, ai și opțiunea să te înregistrezi la oricât de multe îți dorești. 

Hai și tu la Angajatori de TOP și alege să devii mai bun, nu doar la un job, ci pe tot parcursul carierei tale!

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Career Talks – mai aproape de cariera ta ideala
Daily

Career Talks – mai aproape de cariera ta ideala

Cu toții știm că primii pași sunt dificili și e greu până înveți să îți menții echilibrul. De aceea, la Angajatori de TOP am pregătit o serie de webinarii care să te ajute să îți începi drumul către cariera dorită fără a te împiedica!

Sesiunea
Daily

Cioc, cioc! Cine-i? Sesi. Care Sesi? SESIUNEA

Pentru o studentă din anul I ca și mine, ca și alții, prima sesiune a fost relativ…decentă. Adică se putea muult mai rău. Proful care zicea că are examenul greu? O nimica toată. Și tot așa. Bine, ca orice lucru, și sesiunea din iarna le-a avut pe-ale ei, cu bune, cu rele. Dar am trecut cu brio, sau cu o restanță. Las-o, c-o luăm noi. Nu vă întristați.

Sunt student și banii nu se lipesc de mine
Daily

Sunt student și banii nu se lipesc de mine. Coincidență?

Să fii student nu înseamnă doar timp pentru cursuri, cărți, seminarii, proiecte, seri cu prietenii sau ieșiri în oraș. Ești în perioada în care începi să îți dezvolti noi obiceiuri, începi să fii mai responsabil, iar cel mai important aspect pe care îl înveți, este cel de gestionare a bugetului tău.

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău