Fii la curent cu VIAȚA STUDENȚEASCĂ din orașul tău. Află din timp de evenimente, workshop-uri, internship-uri, job-uri, tips & tricks, promoții studențești și multe altele. Încearcă newsletterul Viață de student - click aici!
Fii la curent cu VIAȚA STUDENȚEASCĂ din orașul tău. Află din timp de evenimente, workshop-uri, internship-uri, job-uri, tips & tricks, promoții studențești și multe altele. Încearcă newsletterul Viață de student - click aici!

Elita tinerilor se întâlnește la Top Talents Romania Connected 2021

Top Talents

Între 19 și 20 noiembrie 2021, Hipo.ro organizează ediția cu numărul 14 Top Talents Romania Connected. 400 de tineri activi și orientați spre viitor vor avea șansa să discute LIVE cu manageri de top și speakeri internaționali.

În contextul actual, Top Talents Romania Connected 2021 va avea loc exclusiv online. În acest mod, 400 de tineri remarcabili din țară și din afară vor avea acces la experiențe și oportunități de valoare pentru carieră. 

Tema acestei ediții va fi Job or Career? Which mindset do you have?

Evenimentul se dedică tinerilor implicați în internships, trainings, workshops, activități de voluntariat în organizații, Erasmus, Work & Travel și alte experiențe care le dovedesc interesul pentru viitor. Pe lângă stilul de viață activ, au rezultate academice foarte bune și au participat la sesiuni de comunicare științifică, proiecte și activități extracurriculare.

Înscrierea este gratuită pe site-ul https://bit.ly/30dDNqW Urmează o serie de etape de selecție, care presupun evaluarea CV-ului și a formularului de aplicare. Ulterior, cei mai buni 400 de studenți, masteranzi și proaspăt absolvenți vor fi invitați la cele două zile de Top Talents. 

Companiile participante la eveniment vor fi:

Lidl – Partener Principal, Austrian Business Agency, JTI România, Vodafone România, Coca-Cola HBC, Grupul Enel, L’Oreal, Ursus Breweries. Alături de ei, vor participa și speakeri internaționali, precum Noeline Kirabo – Personal and Business Development Coach și Colin Whitfield – Chief Visionary & In-Tuition Coach.

Evenimentul le oferă acces tinerilor participanți la sesiuni de keynotes, masterclasses, digital speed interviews cu manageri de top, precum și la o gamă variată de oportunități pentru carieră: internships, programe de management – trainee și joburi entry-level. Prin interacțiunile LIVE cu speakerii CEO ai companiilor și managerii acestora, tinerii au posibilitatea să obțină sfaturi valoroase pentru carieră de la specialiști. 

Printre principalele subiecte de discuție se numără:

Growth Mindset, Career Crafting și Self Leadership. Participanții vor putea fi inspirați și ghidați de speakeri spre a lua cele mai bune decizii pentru viitorul lor în carieră. În plus, nu doar că se vor întâlni cu manageri de top, dar vor avea acces și la o rețea de tineri remarcabili din țară și din afară.

Interviurile rapide cu managerii îi pot ajuta pe tineri să sară peste procesul tradițional de recrutare și să ajungă direct pe short list-urile companiilor. Mai mult decât atât, participarea în sine la eveniment va conta pentru angajatorii companiilor participante, dar nu numai. Cunoscând procesul de selecție, șansa de angajare a tinerilor crește. 

Pentru organizarea evenimentelor dedicate tinerilor remarcabili, Catalyst Solutions realizează periodic studii despre Generația Z. Dragoș Gheban, co-fondator și Managing Partner la Catalyst Solutions susține că „36% dintre studenți și proaspăt absolvenți sunt în căutarea unui job/internship în perioada octombrie-noiembrie”. Având în vedere numărul scăzut de evenimente ofertante de job pentru tineri în sezonul toamnei, Top Talents România 2021 se desfășoară chiar în această perioadă. 

Conform studiului realizat de Catalyst Solutions, domeniile cele mai căutate de tineri la momentul actual sunt Marketing/Publicitate, Resurse Umane, IT și Inginerie, oportunități pe care Top Talents România le oferă. 

„64% dintre tineri preferă un job full-time flexibil, 32% unul full time, iar 21% dintre ei își doresc un job part-time”, susține Dragoș Gheban. Prin participarea la Top Talents România 2021, tinerii care se fac remarcați au posibilitatea să aleagă dintr-o diversitate de joburi pe toate programele. 

Tinerii interesați de eveniment se pot înscrie gratuit, accesând www.hipo.ro/toptalents, unde vor afla mai multe detalii despre speakerii invitați, agenda și procesul de selecție. 

Despre Catalyst Solutions SRL

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 15 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;

Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, la nivel național, în mediul online, pe www.hipo.ro;

DevTalks, eveniment care reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, Cloud computing și Big Data.\

Citește și

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on linkedin
Share on twitter
Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău

Articole recente
Career Talks – mai aproape de cariera ta ideala
Daily

Career Talks – mai aproape de cariera ta ideala

Cu toții știm că primii pași sunt dificili și e greu până înveți să îți menții echilibrul. De aceea, la Angajatori de TOP am pregătit o serie de webinarii care să te ajute să îți începi drumul către cariera dorită fără a te împiedica!

Accenture Thumbnail
Daily

Poți să lucrezi dacă ești student?

De ce întrebarea asta? Ei bine, știu că există un gând colectiv printre tinerii din universități, că viața de student nu s-ar combina bine cu viața profesioanală. Înțeleg neliniștea, m-am aflat și eu în aceasta situație, dar hai să vă povestesc cum s-a întâmplat la mine și cum am ajuns să le împac pe amândouă.

Sesiunea
Daily

Cioc, cioc! Cine-i? Sesi. Care Sesi? SESIUNEA

Pentru o studentă din anul I ca și mine, ca și alții, prima sesiune a fost relativ…decentă. Adică se putea muult mai rău. Proful care zicea că are examenul greu? O nimica toată. Și tot așa. Bine, ca orice lucru, și sesiunea din iarna le-a avut pe-ale ei, cu bune, cu rele. Dar am trecut cu brio, sau cu o restanță. Las-o, c-o luăm noi. Nu vă întristați.

Newsletter

Vreau să fiu la curent cu informații despre:

Intră și tu în comunitatea de studenți din orașul tău